Cumparam Aur / Amanet Aur

Bijuterii din aur
Monede din aur
Lingouri de aur
Diverse fragmente din aur
Ceasuri din aur

Cumparam Bijuterii Aur, Noi sau Deteriorate | Amanet Bijuterii Aur
Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam orice podoaba din aur in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.
Cumparam Ceasuri Aur | Amanetam orice Ceas din Aur, oricate Karate
Daca ceasul dumneavoastra din aur functioneaza (este in conditie buna) sau este fabricat de un producator consacrat, expertii nostri il vor evalua si veti primi mai mult decat valoreaza cantitatea de aur din care este produs.
Cumparam Fragmente Aur | Amanet Diverse Fragmente din Aur
Cumparam toate tipurile de aur indiferent de karate: 8 karate, 9 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Daca aurul dvs. nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode.
Cumparam Lingouri de Aur | Amanet Lingouri Aur
Un lingou de aur este o cantitate de aur rafinat sub orice forma, care este realizata sub forma de lingou de producatori si urmareste conditiile standard de productie, etichetare si de inregistrare. Evaluam rapid si profesional, in urma caruia oferim cel mai bun pret de pe piata!
Cumparam Monede Aur | Amanet Bani din Aur
Acum este un bun moment sa valorificati monezile de aur! Pretul aurului a atins maxime istorice si cu siguranta veti primi mult mai mult decat costau acestea la momentul la care le-ati achizitionat. Evaluam rapid si profesional si va oferim cel mai bun pret de pe piata!
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.