EnglishRomanian

Cumparam Lingouri din aur / Amanet Lingouri din aur

Cumparam Lingouri din aur
Amanet Lingouri din aur, vechi si noi
Amanetam si Cumparam Lingouri din aur, deteriorate

poza

Bursele din intreaga lume pot suferi pierderi sau inregistreaza mereu fluctuatii, actiunile multor companii prezinta un risc foarte mare de scadere, iar valuta este tot mai instabila.

Insa aurul este mereu o investitie sigura si profitabila, oricat de multe probleme ar prezenta alte tipuri de investitii sau oricate crize economice ne-ar lovi. Daca ati investit in lingouri de aur sau lingouri din alte metale pretioase, la noi le puteti valorifica la un pret competitiv pe piata de profil si puteti obtine profit, sub forma unei sume de bani, in urma investitiei facute.

Indiferent de puritatea aurului, de dimensiunea si greutatea lingoului pe care il detineti, dvs. primiti banii pe loc. Chiar daca detineti un singur lingou de aur de dimensiuni mai mici sau o bara de aur si doriti sa le valorificati sau sa obtineti un imprumut pe termen scurt, noi va stam la dispozitie.

Va garantam siguranta obiectului lasat in gaj, avand sisteme speciale de depozitare si pastrare a aurului in cele bune conditii, in seifuri de cea mai buna calitate, create pentru a rezista la orice tentativa de furt. Asadar, daca sunteti dispus sa vindeti lingouri de aur, noi le cumparam la un pret avantajos pentru dvs., cu plata pe loc.

Investiția în lingouri din aur este un refugiu sigur în perioadele de criză

   Lingouri din aur sunt recomandate de Casa-Amanet.com ca o investiție sigură, și în orice perioadă de criză financiară, interesul pentru lingouri din aur a crescut, ducând prețul pentru lingouri din aur la maxime istorice. Investitorii au un instrument eficient împotriva riscului de criză economică și inflație ridicată: cumpărarea aurului și a unor lingouri din aur, deoarece metalul prețios este o investiție sigură și în vremuri tulburi. Aurul deține de mult timp o mare fascinație pentru oameni.
  De milenii, acest metal rar și strălucitor a fost sinonim cu bogăția, puterea și stabilitatea. De-a lungul secolelor, țările l-au folosit pentru a-și proteja economia, fixând prețul aurului la moneda lor respectivă și învestind în lingouri din aur. La nivel global, această abordare s-a încheiat doar odată cu prăbușirea ordinii economice Bretton Woods la începutul anilor 1970. Lingouri din aur oferă oportunități strălucitoare și investitorilor privați.

  Faptul este că este o investiție relativ sigură care își păstrează valoarea extrem de bine în ciuda volatilității prețurilor - în special pe termen scurt. În plus, prețul aurului merge adesea în direcția opusă prețurilor de pe piața bursieră și a ratelor dobânzii, făcând investițiile în aur și lingouri din aur o bună poliță de asigurare împotriva recesiunilor economice și a crizelor în plină expansiune.
  Această calitate specială a metalului prețios a fost foarte evidentă în timpul crizei financiare din 2008 și 2009. În timp ce prețurile acțiunilor au scăzut pe tot globul, valoarea aurului a crescut brusc și implicit și prețul pentru lingouri din aur. În plus, raritatea aurului și oferta limitată oferă o protecție valoroasă împotriva ratelor ridicate ale inflației. Ca activ tangibil, metalul prețios - sub formă de monede de aur, lingouri din aur sau bijuterii - oferă investitorilor protecție împotriva inflației.

Lingouri din aur au fost văzute întotdeauna ca o investiție sigură pentru orice afacere

   Lingouri din aur sunt un refugiu sigur, un atu care își păstrează valoarea în evenimente extreme, neașteptate. Este diferit de un activ sigur care oferă o rentabilitate garantată, cum ar fi obligațiunile de stat. Așadar este indicat să cumparam lingouri din aur pentru o investiție sigură, tangibilă care vă oferă posibilitatea de a avea tot timpul o monedă de schimb necesară și valoroasă. Cumparam lingouri din aur pentru un refugiu sigur.
  Răspunsul simplu este că a funcționat în trecut să cumpărăm aur, implicit să cumparam lingouri din aur. Pe baza experienței anterioare într-o criză, oamenii cred în caracteristicul refugiu sigur al aurului și funcționează pentru că cred în el. Aurul a fost folosit din cele mai vechi timpuri ca un depozit de valoare. A obținut acest statut datorită esteticii și maleabilității oricăror lingouri din aur, având un punct de topire relativ scăzut care face mai ușoară producerea de monede sau bijuterii.

  Investiția în lingouri de aur este pista de scăpare. Indestructibilitatea sa virtuală - aproape tot aurul care a fost găsit sau minat este încă în jur și, cel mai important, raritatea este o altă caracteristică atractivă pentru orice persoană. Deși sute de mii l-au săpat și l-au străbătut de-a lungul istoriei, cantitatea de aur extrasă nu a fost niciodată suficientă pentru a-l devaloriza.
  Datorită acestor caracteristici, aurul a devenit baza banilor și a jucat un rol monetar formal în timpul standardului aur, care impunea națiunilor să dețină rezerve de aur ca suport al monedei lor. Băncile centrale dețin încă rezerve uriașe de aur și lingouri din aur. În timp ce aurul, argintul, paladiul și platina sunt toate metale prețioase, ultimele trei nu sunt în mod obișnuit paradisuri sigure, deoarece au jucat un rol diferit în domeniul monetar și investițional în trecut. Așadar cumparam lingouri din aur de mulți ani.

Pentru o nevoie urgentă de bani mergeți la amanet lingouri aur

   Amanet lingouri aur este binevenit de fiecare dată când credem că avem nevoie urgentă de bani lichizi, când nu ne mai descurcăm să facem față unei situații disperate care nu mai suportă amânare. Atunci putem apela la amanet lingouri aur de la Casa-Amanet.com. Aici specialiștii în amanet lingouri aur vor face o evaluare a valorii și veți primi banii pe loc de la amanet lingouri aur. Inflația slăbește monedele și scade valoarea tuturor activelor exprimate în hârtie, cum ar fi acțiuni, obligațiuni și depozite bancare.
  Pe de altă parte, prețul aurului, datorită naturii sale finite, tinde să crească atunci când monedele slăbesc, astfel încât adăugarea aurului la portofoliul dvs. previne eroziunea bogăției prin inflație. Acest lucru face ca lingouri din aur să fie prima și cea mai importantă asigurare financiară pentru toate celelalte investiții. Datorită tendinței sale de a fi corelat negativ cu alte active, aurul oferă diversificare reală portofoliului dumneavoastră.

  În perioade de război, dezastre naturale, tulburări economice și politice, investiția în lingouri din aur ajută la rentabilitatea portofoliului pe termen lung, deoarece reduce volatilitatea generală a unui portofoliu și, în același timp, îmbunătățește randamentul. Aurul, spre deosebire de niciun alt activ, reprezintă realizarea finală a bogăției materiale și a succesului financiar. Aurul fizic a protejat, de asemenea, bogăția celor care îl posedă și a acționat ca o monedă universală fără egal.
  Deși prețul aurului poate fluctua, valoarea acestuia nu a scăzut niciodată. De fapt, aurul a păstrat aceeași putere de cumpărare în ultimii o mie de ani. Ca marfă reală și tangibilă care este limitată de ofertă, valoarea aurului este inerentă și nu se diminuează în timp. Pentru amanet lingouri aur apelați cu încredere la specialiștii de la Casa-Amanet.com, deoarece cunosc și apreciază corect valoarea propriilor lingouri din aur.

 
 
 
.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.969 RON
1 USD = 4.58 RON
1 GBP = 5.79 RON
1 CHF = 5.00 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.53 RON
1 GBP = 5.65 RON
1 CHF = 4.93 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.