Cumparam Autoturisme / Amanet Masini

Autoturisme
Masini / Motociclete
Autoutilitare

Casa Amanet AGS va ofera bani pe loc, oricand, in schimbul amanetarii sau cumpararii oricarui autovehicul in stare buna de functionare

Daca doriti sa amanetati un autovehicul, va asteptam solicitarea la numarul nostru de contact. Expertii nostri evalueaza gratuit si rapid orice autovehicul in stare buna de functionare, indiferent de anul fabricatiei si marca acestuia, si va ofera pe loc pana la 80% din valoarea acestuia.

Achizitionam orice marca si model de vehicul sau autovehicul in stare de functionare, orice model de scuter, motocicleta sau ATV, precum si camioane, utilaje, tractoare, automobile folosite in transport sau masini si utilaje din diferite industrii.

De asemenea, achizitionam inclusiv automobile de epoca, de colectie sau automobile unice pe piata, produse in serie limitata. Cu cat sunt mai rare, cu atat vor fi mai scumpe. Evaluarea se face de catre experti in domeniu, folosind aparatura de specialitate si teste de ultima generatie.

Evaluarea se realizeaza in functie de:
- Marca si modelul autovehiculului;
- Anul de fabricatie;
- Gradul de uzura, care poate fi determinat pe loc;
- Valoarea de piata a bunului adus drept garantie.

Conditiile necesare pentru amanetarea unui autoturism sunt urmatoarele:
- Titularul de contract sa fie proprietarul de drept al autoturismului;
- Titularul de contract sa detina o imputernicire / procura din partea proprietarului de drept al autorismului;
- Autoturismul sa fie inmatriculat in Romania;
- Anul de fabricatie, incepand cu anul 2000.

Orice autoturism primim, va asiguram ca el va fi depozitat in conditii de siguranta absoluta, in spatii ingradite, supravegheate video sau pazite. Avem grija de bunurile clientilor nostri si va garantam returnarea lor in stare intacta.

Niciun automobil lasat in custodia noastra, nu va fi folosit si nu va fi afectat in niciun fel. Garantam pastrarea acestuia in conditii maxime de siguranta si in stare perfecta de functionare.

Asiguram depozitarea in conditii de maxima siguranta a bunurilor lasate ca AMANET AUTO

O solutie pentru perioadele grele din viata ta: amanet auto !

  In viata, se intampla sa avem uneori probleme personale si dificultati de ordin financiar. Acestea ne pot darama sau ne pot intari, depinde de modul in care reusim sa ne descurcam in astfel de situatii. [Continua sa citesti...]